Pašvaldības ziņas
balso

Pērn Dobeles novada pašvaldība ieguva titulu “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība” Zemgales reģionā un arī šogad mums ir lieliska iespēja visiem kopā to aizstāvēt.

Līdz 9.septembrim vēl ir iespējams nobalsot par Dobeles novada pašvaldību konkursā "Ģimenei draudzīgākā pašvaldība".

Kā informē Sabiedrības integrācijas fondā, līdzīgi kā iepriekšējos gados, konkurss “Ģimenei draudzīgākā pašvaldība Latvijā 2024” norisinās vairākās kārtās, paredzot izvērtēt visu 43 Latvijas pašvaldību darbu ģimenēm draudzīgas vides veidošanā. Vērtējumu veidos pašvaldību sniegtie dati par pakalpojumiem, ko katra pašvaldība nodrošina ģimenēm ar bērniem, un konkursa vērtēšanas komisijas vērtējums – gan datu pārbaudes, gan klātienes vizītes pašvaldībās.

Iedzīvotāju balsojums ir svarīga konkursa "Ģimenei draudzīgākā pašvaldība" sastāvdaļa, jo pašvaldība, kura iedzīvotāju balsojumā iegūs augstāko vidējo novērtējumu iekļūs šī konkursa finālā. Balsotāji Izvēlas pašvaldību, par kuru vēlies nobalsot un novērtē tās sniegto atbalstu ģimenēm ar bērniem skalā no 1 līdz 5, tāpat viņi var paust savas idejas, kā uzlabot pašvaldības sniegto atbalstu. Pēc konkursa saņemtās atbildes apkopotā veidā tiek nodotas katrai pašvaldībai, lai tās varētu attīstīt aizvien plašāku un pieejamāku ģimenēm paredzēto pakalpojumu klāstu.

 

Balso: SPIED ŠEIT

 

Informāciju sagatavoja Dobeles novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļa