Sporta ziņas
pārgājiens

Šis ir aicinājums visiem - ģimenēm ar bērniem, nūjotājiem, dzīvnieku mīļiem, senioriem un visiem, visiem aktīva dzīves veida piekritējiem doties atklāt unikālo Pokaiņu mežu un tā apkārtni (Dobeles novada Naudītes pagasts). Pārgājienam ikviens var izvēlēties savām spējām atbilstošu distanci: Čāpotājiem - 6km, Aktīvajiem - 11 km, Izaicinājumu mīlošajiem - 18 km. Pārgājiena maršruti ļaus atklāt un nesteidzoties izpētīt skaistākās apkaimes vietas, jo pārgājienam nav laika kontroles. Mēs aicinām neskriet cauri dzīvei, bet apstāties apskatīt, iepazīt lietas mums apkārt un ieklausīties sevī.

Startā dalībnieki saņems pārgājiena starta paku, kurā iekšā atradīsies kāds salds enerģijas našķis, ūdens pudele, maršruta karte un citus pārsteigumi. Kartē būs norādīts ne tikai maršruts, bet arī aprakstīti maršrutā esošie objekti un sagatavoti izzinoši jautājumi, kuru atbildes dalībnieki varēs atrast maršrutā. Jautājumi ir veidoti ar mērķi, lai veicinātu maršruta tuvāku iepazīšanu un ikviena dalībnieka zināšanu krājumu papildināšanu par Latviju, tās dabas un kultūrvēsturiskajām vērtībām. Lai izkustētos, organizatori būs parūpējušies arī par pāris aktīviem uzdevumiem - to izpilde būs pa spēkam ikvienam dalībniekam.  Jau varam pačukstēt, ka īpaša loma šajā pārgājienā tiks dota sēņu pasaulei.

Garākajā maršrutā dalībniekiem būs nodrošināts enerģijas uzlādes punkts, kur varēs atpūsties un uzņemt papildu enerģijas kalorijas. Visi dalībnieki pārgājiena laikā piedalīsies lielajā izlozē, kurā varēs laimēt vērtīgas balvas no Dobeles novada pašvaldības un citiem atbalstītājiem.  Izlozei būs iespējams sekot līdzi Sporto Latvija Facebook lapā. Savukārt finišā katrs dalībnieks saņems EJAM VISI! ar roku darinātu patriotisku koka piemiņas medaļu.

Starta - finiša zonā visas dienas garumā būs pieejamas dažādas izklaides iespējas gan lielajiem, gan mazajiem pasākuma apmeklētājiem.

Pasākuma Programma:

10:30 - 11:30 Reģistrācija un došanās trasē 18 - 20 km dalībniekiem
12:00 - 13:00 Reģistrācija un došanās trasē 11 - 13 km dalībniekiem
13:30 - 14:30 Reģistrācija un došanās trasē 6 - 8 km dalībniekiem
15:00 Tiešsaistes loterija Facebook kontā "Sporto Latvija”
16:30 Finišs visiem dalībniekiem

Lai veicinātu aktīva dzīvesveida popularizēšanu Dobeles novada iedzīvotājiem, piedāvājam īpašu dalības atlaidi:
ar kodu MANADOBELE ikviens Dobeles novada iedzīvotājs saņems 50% atlaidi. Neatliec biļešu iegādi un pēdējo brīdi, jo tuvojoties pasākumam tās paliks dārgākas.

 

Biļetes pieejamas šeit: https://www.aula.lv/pasakumi/ejam-visi?event=1536

Vairāk informācijas šeit: https://www.ejamvisi.lv/


Nepalaid garām šo aizraujošo pasākumu, kurā visi varēs aktīvi pavadīt laiku, baudīt skaisto Latviju, tās dabu un unikālos apskates objektus.


Pasākumu organizē biedrība "Sporto Latvija" sadarbībā ar Dobeles novada pašvaldību. Atbalsta sporta preču veikals Sportland, reklāmas kompānija Sia “Abi2”, mājsaimniecību preču lielveikals TavaTelpa.lv, piepūšamās atrakcijas - Piepūšamie.lv, dabīgs negāzētais minerālūdens “Magnesia”, izdevniecība "Rīgas Viļņi" un Hematogenas Vita + batoniņi .