Sporta ziņas

Pēc ilgāka pārtraukuma, kas bija saistīts ar ierobežojumiem Covid-19 pandēmijas dēļ, Auces stadionā atkal notika sporta svētki, kuros pulcējās ievērojams skaits dalībnieku.

Kopā aktivitātēs piedalījās 210 dalībnieki gan Dobeles novada, gan citu novadu ļaudis. Uz svētkiem bija ieradušies pat dalībnieki no kaimiņu zemes – Lietuvas Republikas, lai piedalītos futbola turnīrā.

Sporta svētku laikā notika dažādas sporta aktivitātes gan bērniem, gan pieaugušajiem. Bērniem bija iespēja darboties sportiskās stacijās kopā ar Pirātu un Pepiju Garzeķi un iegūt apslēptos dārgumus, kā arī radošajā darbnīcā izveidot savu piemiņas mākslas darbiņu.

Pusdienas tveicē plkst. 13.30 Auces stadionā notika futbola turnīrs, kurā sešas komandas cīnījās par Auces Sporta svētku kausu.

Savukārt pie Auces vidusskolas sporta laukumos notika strītbols, kurā piedalījās desmit komandas, kā arī pludmales volejbols, kurā piedalījās astoņas komandas. Spēles bija aizraujošas, spēlētājus atbalstīja un uzmundrināja skatītāji.

Strītbolā

1.v. JAUNPILS LĪVAS

2.v. LAUKU GETO

3.v. AUCES SĒTAS LAUVAS

Pludmales volejbolā

1.v. OLIPAČI

2.v. DUCELE

3.v. ŽĀREJAM

Futbolā

1.v. LIETUVAS CEMENTAS

2.v. DOBELE

3.v. VĪTIŅI

Liels Paldies dalībniekiem un visiem, kuri piedalījās svētku tapšanā un tiesāšanā, kā arī pateicība par atbalstu Dobeles novada pašvaldībai.

 

Informāciju sagatavoja:
Guntis Strazdiņš,
sporta darba organizators