Pašvaldības ziņas
Dome

2022.gada 21. jūlijā spēkā stājās Dobeles novada pašvaldības (turpmāk – Pašvaldība) saistošie noteikumi  Nr. 29 “Specializēto tūristu transportlīdzekļu reģistrācijas un izmantošanas nosacījumi Dobeles novadā”, kas nosaka kārtību, kādā Dobeles novada administratīvajā teritorijā (turpmāk – Dobeles novads) tiek reģistrēti un noformēti mehāniskie transportlīdzekļi, kas savienojumā ar vienu vai vairākām pasažieru pārvadāšanai paredzētām piekabēm brauc pa noteiktu maršrutu- specializētie tūristu transportlīdzekļi (turpmāk – STT), kā arī kārtību, kādā tiek apstiprināti STT kustības maršruti un laika grafiki.

Dobeles novadā ir atļauts izmantot tikai reģistrētus STT, ja tie brauc pa Dobeles novada pašvaldības apstiprinātu kustības maršrutu.

Specializēto tūristu transportlīdzekļu reģistrācijas kārtība un dokumenti, kas transporta reģistrēšanai nepieciešami, kā arī noformēšanas un ekspluatācijas kārtība, norādīta saistošajos noteikumos.  

Ar noteikumu spēkā stāšanos spēku zaudē:

  • Tērvetes novada domes 2011.gada 21.jūlija saistošos noteikumus Nr. 11 “Specializēto tūristu transportlīdzekļu reģistrācijas un izmantošanas nosacījumi Tērvetes novadā”.

Saistošie noteikumi