Sabiedrības ziņas

12.07.2022

aicinam-pieteikties-zemgales-nvo-vasaras-forumam-2022-.jpg

Arī šogad Zemgales NVO Forums būs! Aicinām visas Zemgales un citu reģionu nevalstiskās organizācijas, arī tos interesentus, kas tikai plāno dibināt vai iesaistīties kādas biedrības vai fonda darbībā, pulcēties gada lielākajā pasākumā  5. - 6. augustā, Dobelē.

Šī gada foruma tēma - "Kā būt radošam un jēgpilnam?" un sniegt maksimālo pievienoto vērtību ar savu ikdienas darbu. Foruma dalībniekiem būs iespēja satikties ar desmitiem organizāciju no visas Zemgales, analizēt savus veiksmes un neveiksmes stāstus, kā arī diskutēt par aktuālo ar dažādu nozaru vadošajiem ekspertiem.

Programmā būs dažādas lekcijas, notikumi, tostarp aktīva darbošanās Dobeles pilsētvidē. Būs iespēja arī atveldzēt spēkus un tikties ar iedvesmojošām personībām Latvijā! Ja vēlies izzināt, kā NVO sektorā ieviest radošumu un savas idejas padarīt par sociāli nozīmīgām jeb tādām, kas nes reālu sociālo ietekmi un pārmaiņas Latvijā vai pasaulē, piesakies te: https://ej.uz/NVO_vasaras_forums līdz 1. augustam. Pasākums ir bez maksas. Vietu skaits ierobežots.

znvoforums_programma_2022.jpg

Vairāk info: www.zemgalei.lv, kā arī sociālajos tīklos https://www.facebook.com/ZemgalesNVO.

"Zemgales NVO vasaras forumu" organizē Zemgales NVO Centrs sadarbībā ar Dobeles novada pašvaldību un Kultūras un mākslas centrs “Nātre”.  Pasākumu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.