Datums 1. februāris, 2023
Laiks10.00–15.00
Vieta Dobeles PIUAC, Brīvības iela 7, Dobele
Min.higiēnas prasības pārtikā

SEMINĀRA TĒMAS:

  • Vispārīgā daļa (galveno pārtikas apriti reglamentējošo ES un LR normatīvo aktu prasību raksturojums; pārtikas uzņēmēju pienākumi un atbildība; pārtikas aprites uzraudzība un kontrole Latvijā)
  • Pārtikas kvalitāte un nekaitīgums
  • Personāla higiēnas prasības
  • Pārtikas higiēna (vispārīgās un īpašās higiēnas prasības; laba higiēnas un laba ražošanas prakse pārtikas uzņēmumā; pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas pamatprincipi)

Iepriekšēja pieteikšanās obligāta.

Dalības maksa: 20 EUR.

Plašāka informācija: +371 63781740, piuac@dobele.lv.

PIETEIKTIES SEMINĀRAM